ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H PANELCO από την ίδρυσή της το 2000 παράγει μεταλλικά και θερμομονωτικά στοιχεία τα οποία προορίζονται για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών. 



Οι εφαρμογές ξεκινούν από μια κατοικία ή ακόμα ένα στέγαστρο για οικιακή χρήση, μέχρι πολύ μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις διαφόρων τύπων και απαιτήσεων.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Η PANELCO σας προσφέρει μια σειρά προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων συμβάλλοντας σημαντικά στην ταχύτητα κατασκευής, την θερμομόνωση, την πυρασφάλεια και την βελτίωση της αισθητικής.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Με την ποικιλία χρωμάτων και επιφανειών που προσφέρει η PANELCO, δίνει την δυνατότητα για υλοποίηση έργων πολύ υψηλών απαιτήσεων. Χαρακτηριστικές τέτοιες υλοποιήσεις στην Ελλάδα είναι το Smart Park, όπως και το River West.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τα συστήματα επικάλυψης που παράγει η εταιρεία μας μπορούν να βρουν εφαρμογή σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και σε ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Με την ποικιλία σε επιφάνειες πάνελ που προσφέρει η PANELCO μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές χρήσεις, όπως εσωτερικά πάνελ με επιφάνεια ξύλου. 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Η PANELCO έχει πλήρη γκάμα ψυκτικών πάνελ σε πάχη από 80mm έως 200mm καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στον κλάδο τις βιομηχανικής ψύξης από θαλάμους συντήρησης και ψύξης έως χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η PANELCO σας προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα όπως πάνελ με ειδικές επιφάνειες κατάλληλες για την αποθήκευση και επεξεργασία τροφίμων.

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ
Σε πολλές κατασκευές υπάρχει η ανάγκη ηχομόνωσης όπως π.χ. μηχανοστάσια, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι παραγωγής κτλ.

Για τις περιπτώσεις αυτές η PANELCO προσφέρει το ηχομονωτικό πάνελ PSMW1000 ACOUSTIC με αυξημένες τιμές ηχομόνωσης.